Iorrendrill´s Dear Prudence
” Butte”

Vores dejlige Butte-mor er desværre gået til de evige jagtmarker, men her vil hun aldrig blive glemt. Hun er stammoder til vores opdræt og vil på den måde leve videre i en masse, herlige hvalpe. Hun gav os 3 kuld vidunderlige hvalpe, som har vist sig at vokse op til nogle helt igennem fantastisk dejlige hunde.
Butte er jo også mor til vores absolutte yndling Carlos, som helt sikkert har et lige så fantastisk temperament som sin mor.

Butte havde alt det, vi kan ønske os i en hund. Hun var så glad, hengiven og kærlig - egenskaber, som vi sætter højt hos racen. Hun er dybt savnet.
Butte blev 11 år.

Nedenfor ses beskrivelsen af hende, som den var, da hun levede:

 

VDH-Champion og
Tysk Veteran Champion
Årets bedste helfarvede tæve 2002!.

Butte fik vi fra kennel Iorrendrill, da hun var 3 1/2 år gammel. Butte har ganske simpelt jordens dejligste temperament – hun er stille og rolig, børnevenlig og meget, meget kærlig.
2002 klarede vores lille Butte-mor over al forventning. Hun blev mor til et stort, dejligt kuld hvalpe på 9 i januar og klarede tilmed
at blive bedste helfarvede cockertæve samme år. FLOT

Butte mangler 1 Cert. på udstilling for at blive dansk champignon, men det kommer desværre aldrig, da hun hvad udstillinger angår, er blevet pensioneret.
Hun sluttede på toppen ved at blev BIR (bedste hund i racen) på en stor udstilling i Tyskland med over 100 tilmeldte cockere.

Butte er en dygtig arbejdshund og har 1. pr. + prøvens bedste i sin klasse. Hun yder et stykke godt solidt arbejde på jagt.
Kort sagt en alsidig og dejlig hund. Derfor en sød tanke og en stor tak til Butte’s ”gamle” mor Bodil Bjerre Thomsen, for en smuk og arbejdsivrig hund.


Butte er født d. 10.8 1997. Hun har B på hofterne og er øjenlyst uden anmærkninger.

Se stamtavle

tomtom


tom

tom