Water-Blues Mama Mia
“ Emma”

 
Emma er min lille prinsesse – helt enormt forkælet…..
Hun har en helt fantastisk jagtiver samtidig med at hun er super-lydig. En rigtig arbejdshund der bruger sin næse helt formidabelt. Jeg bliver imponeret hver gang jeg arbejder med hende. Emma bliver brugt til ALT: lydighed, spor, jagttræning, agility m.m.

Jeg bliver ofte inviteret med på jagt, og det er udelukkende på grund af Emma - hun er knald dygtig og en rigtig lille slider.
Hun har bestået markprøve begynderklasse som bedste hund på dagen. Hun har desværre et stort minus, der gør, at hun ikke kan begå sig i åben klasse - hun gør temmeligt højt og vedvarende, når hun bliver utålmodig, altså hvis der ikke lige er vildt indenfor de første 10 min........ jægerne er ligeglade, men det er en dommer på markprøve altså ikke - surt show.


Emma er af den sjældne farve, der hedder Zobel, som er virkelig smuk at se på. Da hun var hvalp vandt hun indtil flere titler på udstilling, og var hver gang med i ”store ring” på DKK udstillinger. Emmas pels har dog været længe om at vokse ud, så hun holdt en meget lang pause fra udstillingerne, men nu har hun været på banen igen med flere rigtig flotte placeringer. Hun synes dog ikke at det er videre morsomt, så nu slipper hun for at komme mere med.

Emma bor til daglig hos min mor, som hun elsker over alt på jorden.


Emma er født d. 16.07.2000. Hun har A på hofterne og er øjenlyst uden anmærkninger.

Emma er optigen A.

 

Se stamtavle

tom

tom