top

2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 20046. 12. 06

Loopi og Carlos er blevet forældre til 4 flotte hvalpe i nogle helt fantastiske farver. Stort tillykke med de fine børn til Inger og Vagn Elmelund.

1 rød han

1 guldzobel han

1 sort tæve

1 zobel tæve

Se flere billeder under "hvalpe".

 

29. 11. 2006

På Spaniel Klubbens udstilling i Stestrup blev Carlos i søndags 3. bedste han i racen - endnu engang 2'er til Certet..............

 

Verdensudstilling i Polen

Mest for sjov og i håbet om at se en masse flotte cockere kørte Carlos, min veninde Sara Sjølin og jeg til Verdensudstilling i Polen. Vi fik en stor oplevelse ud af det - ikke mindst fordi Carlos vandt sin klasse, fik Cert. og blev taget ud blandt de sidste 6, da verdensvinderen skulle findes.... Der var altså 250 cockere... Det var så flot gået af min "lille" mand.

Vi havde alt i alt en rigtig god tur i super hyggeligt selskab.

 

15. 10. 2006

 

BUNDES-SIEGER og JAHRHUNDERT-SIEGER

Elmelund's Daredevil

 

Denne weekend gik turen til Tysklands største og mest prestigefyldte udstilling i Dortmund. Udstillingen var i år ekstra stor, da den tyske kennelklub havde 100 års jubilæum. Over 12.000 hunde var tilmeldt. Begge dage vandt Carlos CAC og CACIB og kan nu altså smykke sig med 2 nye titler som Bundes-sieger og Jahrhundert-sieger. Fredag blev han desuden Bedst i racen (BOB) under dommere Regine Sommer (D) og Peter Beyersdorf (D) - stor tak til dem.

Carlos er nu færdig-certet i Tyskland, men kan ikke blive Champion før om ca. ½ år, da han simpelthen har opnået sine certer "for hurtigt". Der skal nemlig gå 1 år imellem 1 og sidste Cert..

Ligeledes et STORT tillykke til Bettine Thorup og Kennel Sundew, som også fik en færdig-certet hund - nemlig den smukke Himlahunden Tummelisa.

 

Carlos's kritik af dommer Regine Sommer (D)

Vorzüglicher Typ in richtiger Grösse, hervorragend geschnittener maskuliner Kopf, freudlicher Ausdruck, seidiges rotes Haarkleid zum kompakten Gebäude, sehr gute Vor- und Hinterhandwinklungen.

Temperamentvolles freundliches Verhalten, in der korrekten Bewegung ziegt er einen sehr guten Raumgriff, die feste obere Linie bleib erhalten, die Rute ist korrekt angesetzt, wird richtig getragen und fröhlich bewegt.

 

 

8. 10. 2006

Carlos har parret Enjoys Loopi The First. Helfarvede hvalpe forventes primo December. Kontakt gerne tævens ejere, Inger og Vagn Elmelund, på tlf. 66 14 43 71

Se mere under hvalpe.

 

 

7. 10. 2006

I dag fik Carlos Res-CAC og Res-CACIB på den internationale udstilling i Rostock.

 

 

25. 9. 2006

CARLOS (Elmelund's Daredevil) blev Bedst i Racen og BIS 3 under engelske Frank Kane i Hamburg i går - Flot, flot, flot.

Med denne 3. BIR-sejr i Tyskland på bare få måneder fik den unge herre således også sit 3. CAC.

 

Stor tak til Lotte Kristensen for de flotte billeder.

 

14. 9. 2006

JUBiiiii.... Mari og Carlos er blevet forældre til 5 skønne hvalpe.

2 røde tæver, 1 sort tæve, 1 rød han og 1 sort han. Stort tillykke til den dygtige mor og hendes familie.


Mari og hendes 5 små vidundere

 

5. 9. 2006

Vi har haft en OK Gold Cup udstilling. Havde kun Carlos med, og han stod endnu engang 2. til Certet........ trods alt en flot placering - endnu engang var han med i toppen.

 

31. 7. 2006

Vi har haft en helt forrygende weekend i tyske Soltau. Mor og søn blev Bedst i racen hver sin dag. og.....

 

Carlos blev "Bedst in Show" søndag - Jubii jubii jubii

 

Resultater fra Soltau:

Iorrendrill's Dear Prudence (Butte): Bedst i racen lørdag samt bedste veteran

Elmelund's Daredevil (Carlos): Bedst i racen søndag samt BIS 1. VDH-Cert og CAC. CLUBSIEGER

Elmelund's Dancing Diva: Klassen-sieger og VDH-Cert.

Elmelund's Hot Chili Coffee: Klassen-sieger og VDH-Cert.

 

En super god udstilling med nogle dejlige resultater - det trængte vi til efter to dage i Brøndby, hvor Carlos var så tæt på Certet, som man kan komme uden at få det.... ØV ØV - men stort tillykke til Dan-L's Side Effect, som fik Certet begge dage.

 

 

 

20.7.2006

Carlos og jeg er netop hjemvendt fra trimmekursus hos Helle Dan Pålsson, kennel Dan-L. Han har ganske enkelt aldrig været flottere. STOR tak til Helle for en dejlig og udbytterig dag. Vi ser nu frem til 4 udstillinger i næste uge, hvor vi glæder os meget til at vise "vidunderet" frem. " 2 dage i Brøndby og 2 dage i tyske Soltau.

 

 

HVALPE....

Carlos og hans søde kæreste Mari har parret ..... - se mere under "hvalpe"


Mari og Carlos

 

 

Vi planlægger hvalpe på vores smukke sorte tæve, Elmelund's Dancing Diva til sommer/sensommer - ring gerne allerede nu for at blive skrevet op til hvalp.

Da min computer har været i "u-du" har jeg desværre mistet de reserveringer, som jeg havde. Kontakt mig derfor også, hvis du allerede VAR skrevet op til en hvalp.

Vi forventer hvalpe i farverne rød, sort og black/tan.

63 82 00 52

 


Diva

 

Min Computer har været gået ned, så jeg har desværre ikke kunne opdatere i et stykke tid - sorry.... Jeg skal forsøge, at indhente lidt...

 

5. 6. 2006

Carlos blev d. 3.6.06 Bedste han ved en udstilling i Lübeck - flot gået af den lille charmetrold. Han hentede her både cert. og klub-cert.

Elmelund's Frække Alfrida og Paisley's Rumour er blevet forældre til 6 smukke hvalpe i farverne 1 sort, 3 rød og 2 Black/Tan - stort tillykke til Fridas "mor" og "far" Karen og Jørgen Bech. Se mere under "hvalpe".

Carlos og Diva er begge blevet øjenlyst - og begge uden anmærkninger.

Vi har også været et smut i Dortmund til en kæmpe udstilling med ca. 90 cockere. Carlos og Chili blev begge "klassen-siegere" og Butte blev Bedste Veteran.

 

 

8.4.2006

I dag gik turen til Cuxhaven i Tyskland, hvor Carlos gjorde en flot entré ved at blive DAGENS BEDSTE COCKER (BOB)

Også et stort tillykke til min lille Prinsesse Chili (Elmelund's Hot Chili Coffee), som vandt mellemklasse og fik sit første Cert. med hjem.

 

 

24.3.2006

Jubii - så kom de længe ventede HD-resultater på Carlos og Diva. De har begge A i status, så det kan jo bare ikke blive bedre. SKØNT

 

20.2.2006

Elmelund's Hot Chili Coffee blev ved weekendens to udstillinger 1. vinder i sin klasse begge dage. Lørdag blev hun desuden 5. bedste tæve - super flot

 

Vi har ikke været så flinke til at få opdateret, men det er bestemt ikke fordi det ikke er gået godt her i kennel Elmelund - tværtimod....

Emma har bestået vand/land og meget hurtigt derefter har hun bestået markprøve begynder klasse 2 gange - den ene gang som bedste hund.

Carlos har deltaget i flere skuer, nu som unghund, hvor han er blevet meget højt placeret hver gang. Han er alle gange blevet BIR (Bedst i racen) og den ene gang blev han nr. 2 i gruppe 8 - endda på et skue med næsten 300 deltagende hunde - han er bare så dejlig.

Han har deltaget på 2 udstillinger som unghund og er blevet placeret som 2.vinder og 3. vinder i klassen - det er vi stolte af, da unghundeklasserne ofte er meget store.

Butte har været med sin søn på en del DKK skuer og hun er hver gang blevet skuets bedste senior - FLOT, FLOT, FLOT

 

 

i dag det sidste af 4 certer i Tyskland. Vi har været på 4 udstillinger i tyskland og Butte har fået cert. på dem alle. Flot.